ORG-ID organisatie & beleidsontwikkeling

U krijgt wie u ziet:

U heeft meteen contact met mensen die de opdracht willen uitvoeren en direct vanaf het begin staat u daarbij centraal. Welke effecten streeft u na en van wie is het resultaat als het af is? Welke afspraken moeten er dan zijn gemaakt? Wij willen bereiken dat u blij bent omdat de opdracht succesvol is afgerond, maar óók dat u het een beetje jammer vindt dat onze samenwerking voor die specifieke klus eindigt.

Proactief samenwerken:

We denken vooruit. We zijn overtuigd van de kracht van netwerken en we zoeken daarom voortdurend naar voordelen van samenwerken. Ook met partijen waar u op het eerste gezicht nog geen belangen mee deelt.

Overzicht en inzicht:

We investeren in het goed begrijpen van uw situatie én uw vragen en ambities. We stellen ons oordeel uit tot het moment dat we geen relevante vragen meer kunnen bedenken. Onze ervaring met het adaptief uitvoeren van risicovolle processen, projecten en programma’s is groot, en we verzorgen daarbij altijd inzicht in de complexiteit van uw opgave én overzicht over de maatschappelijke context. Onder andere door heldere rapportages, figuren en analyses, maar ook door regelmatig persoonlijk contact.

Inspiratie en scherpte:

Als professionals houden we elkaar scherp door regelmatige intervisie en kennisuitwisseling binnen ons bureau, met onze samenwerkingspartners en de Organisatie voor Organisatiekundigen en Adviseurs. U bent hierbij van harte welkom!